Ne tv Klan ne emisionin Historia Ime eshte nje histori ndryshe nga te tjera.

Nje grua 32 vjecare jeton me 3 djmete e saj dhe tregon se burri i saj nuk sillej mire me te.

Dhe pas 10 vitesh martese ajo mori vendimin te ndahej per shkak te jetes se veshtire.

Dhe ne fakt ka marre vendimin me te mire per nje jete te re dhe larg nje bashkeshorti te tille.

Gjykata ia la në kujdestari fëmijët dhe që nga ai moment, babai i tyre asnjëherë nuk ka treguar interes dhe as nuk i ka takuar ata.

Ndaj Elizabeta ka bere gjene me te mire qe u largua nga ai.

Ja video e plote dhe historia e saj.