Lekundjet sizmike ne Turqi kane lene shume demtime ne banesa dhe pallate qe jane demtuar.

Eshte e njejta situate si ne Shqiperi ne 26 nentor.

Ekipet e shpetimit jane duke punuar dhe pse ben shume ftoht dhe temperaturat jane -7 grade.

Njerezi kane fjetur perjashte dhe jane te mbuluar me batanije.

Ata kane frike te futen ne shtepi pas asaj qe ndodhi megjithese shteti po kujdeset per ne shpresojme te behet me mire.