Emisioni me i bukur per satiren dhe menyren ndryshe e te berit humor “Bypass Show” eshte mbyllur kete e transmeton ne faqen e facebookut.

Uthetimit tone i errdhi fundi ashtu si cdo gje ka nje fund dhe ne e mbyllem ciklin e emisionit pas 13 vitesh.

Emisioni ka qene ne drejtimin e Agim Bajkos.

Miq te Bypass Shoë. Prej 13 vitesh kemi qene bashke ne nje udhetim fantastik permes satires, nepermjet te ciles jemi perpjekur te sjellim tek ju realitetin ashtu sic eshte ne te vertete. Ne kuptimin e plote te fjales, kemi ndejtur shtrember dhe kemi folur drejt.