Pas gjithe ketyre diteve qetesi rinisin lekundje te lehta ne shqiperi.

Pas nje jave pushim vendi yne lekundet nga nje termete i lehte 3.0 balle i shkalles rihter.

Por lekundjet janbe ndjere ne oren 7e17 dhe epiqendra ka qene deti Adriatik disa km larg fshatit hamalaj.

Ndaj nuk ka vend per tu shqetesuar.Kjo tregon se pllakat tektonike po shkojne ne vend.