Bev Doolittle nje nga piktoret me te mire te kohes ka ber nje kuic me kafsh kur kafshet jane bashke dhe fshehur ne bore.

Kete kuic e gjejn vetem ata qe e shikojne me kujdes.

A jeni ju nje gjeni qe te gjeni kuajt e fshehur ne bore.

Per te gjithe ju qe nuk e gjetet ja foto poshte.

Jane 5 kuaj te fshehur ne bore.