Ziona Chana eshte njeriu me me shume femi ne bote.Ai eshte nje rekord dhe gati per tu ber nje legjnede boterore me 94 fëmijë, 14 nuse dhe 33 nipër e mbesa.

Ai jeton ne Indi ku shtepia e tij ka 4 kate dhe mbi 100 dhoma.

Ndersa nuset e tij flen te gjitha bashk ne te njejtn dhome.

Ai thote qe jam nje burre me faqe qe kam 39 gra.

Ai do perseri gra qe te martohen me te ndaj ai pret martesa te reja ne shtepin e tij.