Masa të reja për lëvizjen e shqiptareve n ga pika kufitare e Kakavijës.

Nga e hëna do të lejohen të kalojnë vetëm 400 qytetarë në ditë.

Për drejtuesit e kamionëve do të realizohet testi për Covid-19, ndërsa karantina do të jetë 14 ditore.

Masat janë njoftuar për shkak të situatës së pandemisë, me qëllim parandalimin e përhapjes së kovidit.

Ndaj ruani distancimin social dhe kujdesuni per vete dhe familjen tuaj.