Marsida Qatja eshte shume aktive ne facebook dhe pse ngjarjet qe ndodhen i ndryshuan jeten.

Ajo percjell mesazhe te ndryshme ne rrjetet sociale dhe pse ngjarja akoma nuk eshte zbardhur.

Ajo sot poston nje foto te bukur bashke me tre femijet e saj.Ato jane te buzeqeshur dhe te gezuar.

Në një komunikim me redaksinë e JOQ ALBANIA, ajo ka vendosur që të japë kete mesash.

Ajo na shkruan:

Pse nxjerrin qe si kam une femijet. Une jam shume e lumtur me familjen dhe shoqerine”