Proku roria e Kavajes Qatjas i ka dhene masen e sigurise ‘detyrim paraqitje’, por mesa duket 30 vjecarja nuk i bindet dhe e ka sfiduar haptaz.

Ajo eshte larguar ne drejtim te Gjermanise me vendim personal pasi atje ka bashkeshhortin.

Kete e ka bere te ditur vete Marsida me nje foto te postuar ne facebookun e saj ku ka dale bashke me te birin ne aeroportin ‘Nene Tereza’ dhe bashkangjitur shkruan : mirupafshim.

Kohet e fundit Proku roria i ka kerkuar Marsides qe te mos flasi ne media pasi ajo edhe me heret ka krijuar konfuzion duke thene tjeter gje ne media.