Marsida Qatja ka thene se disa njerez anonim i kanë dhuruar një shumë prej 20 milionë lekësh, per punen qe ajo beri si dëmshpërblim për shqetësimin që i kanë shkaktuar dhe ngjarjen e rremujshme qe krijoi.

Marsida Qatja thotë se, me gjithë këtë histori ajo ka marrëdhënie shumë të mira me burrin e saj, i cili ndodhet në Gjermani pikërisht për ketë gjëra.

Ajo ne nentor te takoj burrin ndaj dhe mezi pret te shkoj atje.

Deri tani Marsida nderron versionet e ngjarjes se saj tani le te shpresojm se cfare do te sajoj ne muajin nentor.