Pasi shqiptaret jane mjeshtra te manipulimit te sahateve qe nga vitet 90 e deri me sot nje italian ka mesuar se si ta ndal shpejtesine e sahatit duke e mesuar nga nje shqiptar.

Ai ka vendosur siper sahatit nje magnet dhe xhirot e sahatit filluan te ngadalsohen.

Dhe per muaj me rradhe ai ka shijuar energji elktrike falas me nje cmim shume te lire.

Por nuk ka zgjatur shume kur truku eshte zbuluar dhe kompania elektrike e ka gjobitur me nje shume prej 25 mij euro per shkak te demit qe i ka shkaktuar.

Vetem ne shqiperi eshte e lehte me shijuar energji elktrike falas ne shtetet e bashkimit europian nuk mund ta kesh kete fat dhe nese e provon e peson shume keq.