Nje histori njerezore eshte transmetuar ne emisionin me te ndjekur ne Shqiperi “Shqiptaret per Shqiptaret” me te madhin Elvis Naci.

21 vjecarja ishte studente dhe ne pa mundesi per ta ndihmuar nenen e saj pasi kishte nje problem ne kembe i duheshin 15.000 mij euro per ta kuruar ate.

Ajo dilte dhe kerkonte te holla ne rruget e Tiranes pasi nuk kishte mundesi.

Ajo studjonte dhe ishte nxenese ekselente dhe shkolla i kishte dhene burs por kushtet qe ajo kishte nuk kishte mundesi qe te kuronte nene e saj.

Por ne emisionin kur Shqiptaret gjejne paqe ajo ndihmohet nga nje biznesmen qe jeton ne SHBA duke i paguar te gjithe shumen qe ajo kishte nevoje.

Nje falenderim shkon per imamin Elvis Naci i cili kujdes dhe mendon per njerezit ne nevoje.

video.