Nje nga serialet me te bukura dhe me nje audience te larte shikueshmerie.

Ne episodin e ri “Lule të vetmuara” Defne akuzon Meralin se ajo i ka marre varësen qe ajo e kishte shume qefe.

Meral detyrohet t’i tregojë Defnes çfarë ka ndodhur në jetimore e tyre. Kader vendos të gjejë prindërit dhe Xhemre dhe e ndihmon ate.

Por ja cfare ben Mesude shkon në shkollë dhe merr me forcë Ejlylin për ta çuar në komisariat dhe te sqarojne ceshtjen.

Serkan dhe Songyl mbrojnë Ejlylin por Mesude e akuzon Ejlylin se ka marre Kemalin.

Mesude kthehet në shtëpi dhe gjen Kemalin. Kemal ia mbush mendjen Mesudes se është i pafajshëm dhe të gjithë fajin ia hedh Ejlylit. Byshra i tregon Ejlylit se Kemal ndodhet në shtëpi.Kjo eshte nje seri me shume emocione si kurre me pare.

Nje seri me plot emocione dhe shume e bukur.

Ju urojme shikim yte kendshem.