Nje serial shume i bukur dhe plot emocione.

Ejlyl i lutet nenes qe te shpëtojë nga Kemali por ajo ende nuk i beson fjalëve të vajzes se saj dhe eshte ne dyshim.

Serkan i kërkon para borxh të babit në mënyrë që të ndihmojë Ejlylin. Kemal justifikohet para Mesudes dhe e bën për vete me gënjeshtra e tij si gjithmon.Por Ejlyl nuk pranon të marrë para nga Serkani sepse tashme gjerat kane ndryshuar.

Tefik mendon se Serkan ia kërkoi paratë për të blerë dicka jo te mire dhe kontrollon sendet e tij për të zbuluar.

Feride dhe Toprak do te vendosi qe te mbeten miq mes njeri tjetrin.

Për të bërë detyrat e shkollës Defne përdor Meralin.

Kader merr një telefonatë nga e ëma dhe emocionohet kur i dëgjon zërin. Ajo nuk arrin dot të flasë shumë gjatë me të ëmën dhe pret me orë të tëra para telefonit për një tjetër telefonatë. Songyl mendon se prapa telefonatës fshihet Nerimani.

Per me shume shikoni serin per emocione te reja dhe shikim te kendshem.