Nje lekundje ndodhi mbrem gjate nates dhe ishte me magnitude 4 balle te shkalles rihter nen 20 km thellesi.

Nuk ka vend per tu shqetesuar por epiqendra ka ndryshuar dhe eshte ne veri te Vores dhe lekundjet u ndien ne 12e30

Keto jane valet e fundit qe tregon se lekundjet po vijn drejt uljes.

Ndaj mos u shqetesoni se lekundjet do te jene te buta.