Nje nga moderatoret me te mira per momentit moderatorja Luana Vjollca ne emicionin SHiko Kush Luan eshte shprehur pasi eshte pyeutur se cili personazh i mungon?

Por Luana eshte perlotur dhe ka dhene nje super mesazh.

“Unë jam rritur në një familje vetëm me vajza. Gjithçka që është arritur është bërë me forcën e femrës, me heroinën, me mamin. Unë mendoj që femrat dhe zëri i femrës është më i fuqishmi që ka bota. Nëse ka një synim femra ja del, nëse femrat bëhen bashkë e mbështesin njëra-tjetrën nuk ka gjë që do i mposhtë. Kështu që mesazhi im është bëhuni të forta dhe diljani vetë se mundeni”, ka thënë Luana.

Keshtu falenderoni nenat tuaja qe punojne dhe bejne cdo gje per ju.Puthini nenat tuaj dhe mos ja ktheni fjalen asaj sepse nenat jane si drita e henes qe ju ndjek kudo.