Lorik Cana per momentin ndodhet ne SHBA dhe si shume personazhe te tjere publike po jep edhe ai ndihmen e tij per shqiptaret qe kane dale te prekur apo pa strehe nga keto ngjarje.

Ai ka folur per ‘VOA’ dhe ka treguar se jane organizuar mbremje nga shoqata qe kane mbedhur njerez me qellim jo festimi por ne forme mbeshtetjeje dhe grumbullimi fondesh.

Loriku tregoi se gjithsej ka mbledhur rreth 60 mije dollare vetem gjate javes se pare.

Gjithsesi ata i kane inkurajuar njerezit qe te vazhdojne te bejne donacione edhe ne javet ne vijim me aq sa te mundet.