Megjithese lekundjet te lehta kane vazhduar diteve te fundit kjo energji nuk eshte per tu shqetesuar.

Kjo tregon se lekundjet po shkojne drejte fundit.

Sizmologu ekspert i sizmiologjise thote se lekundjer e dites se marte ne 26 nentor sollen dhe 1300 lekundje te tjera te cilat jane drejte fundit te tyre.

Dhe kjo situata nuk ka vend per shqetesim pervec atyre personave qe shtepine e tyre ndalohen nga ekspertet per tu mos u futur.

Intensideti vjen duke u zvogëluar, d.m.th. trendi do të jetë duke u zvogëluar bën me dije specialisti i sizmiologjisë.

Mos u shqetesoni.