Sizmiologu Rexhep Koçi i bën thirrje qytetarëve në Tiranë, Durrës e Vorë nuk duhen te shqetesohen ata duhet te ruajn qetesine pasi lekundjet jane 4.3 te shkalles rihter.

Ju duhet te beni kujdes nese lekundja eshte e gjate si ajo e 26 nentorit.

“Para disa minutash është regjistruar në veri të Durrësit, me magnitudë 4.3 në thellësi 29 kilometra.
Unë jam në Kryevidh dhe nuk e kam dëgjuar. Kjo lëkundje është në funksion të asaj rutine, që ndjekin tërmetin kryesor. Nuk ka vend për t’u shqetësuar apo ngjallur panik”, shprehet sizmiologu Koçi.

Ndaj beni kujdes dhe qendroni ne vende te sigurta poshte kolles kryesore te shtepise.