Pas Turqise dhe Shqiperise ende lekundjet e tokes nuk kane pushuar diten e sotme eshte lekundur serishte Greqia.

Sizmologu Turk paralajmeron qe korja e tokes cdo 30 vjet ne zonen e ballkanit leviz dhe priten keto lekundje te njepasnjeshme ne ballkan ndaj shpresojme qe magnituda te jete sa me e ulet deri sa ajo te ze vend.

Por termeti i soten ne Greqi ishte me magnitudë 5.2 të shkallës riter ne orës 10:24.

Epiqendra ishte shumë pranë Acheloos, teksa thellësia vetëm 3 km.

Gjicka ka kaluar pa lendime.