Pas Shqiperise sot ne menegjes e lekundur dhe Greqia por nuk ka te lenduar.

Epiqendra shtrihet 74 km në perëndim të Chania dhe 20 km në jug të Antikythera ndërsa thellësia vlerësohet në 56 km .

Lekundja filloi ne 8e30 te mengjesit dhe njerezit jane kujdesur per te mos patur lendime.Tani gjendja eshte e qete dhe pa ndonje problem.

Shpresojme qe te jete me kaq dhe mos kete lekundje te tjera.