Sizmologu Rrapo Ormeni ka qetësuar qytetarët duke u shprehur se nuk ka vend për tu shqetësuar pas lëkundjeve të ditesh se djeshme.Keto lekundje tani jane normale dhe do duhet pak kohe sa te qetesohet toka.

“Nuk ka asnjë efekt, janë gjëra normale deri në 5 ballë, ndërsa ai që ra pak më parë ishte 4.3 ballë.
Këto janë pasgoditje pas lëkundjes së madhe të 26 Nëntorit. Nuk ka asnjë vend për tu shqetesuar as në zonën që kishte lekundje sizmike, por as në Tiranë pasi lëkundjet vijnë shumë të vogla dhe nuk perben problem.

Duke qenë se jemi në situatë të tillë pas 26 nëntorit, tashmë na duket sikur lëviz edhe krevati” tha ai.

Ndaj rrini te qete sa te qetesohet toka.

Shpresojme se do behet me mire.