IGJEUM njofton se tërmeti i para pak minutave që lekundi Tiranën dhe Durrësin, ishte me magnitudë 4.8 dhe me thellësi 7 km.

Ndaj mos u shqetesoni kjo pune do jete deri sa toka te qetesohet.Ndaj beni kujdes ju qe keni shtepite e demtuara.

Sipas Institutit në fjalë, epiqendra e lëkundjeve ka qenë 3 km në veri të fshatit Bubq.

“Nënvizoj se po vijojnë përllogaritjet ndaj i referohemi termit “Paraprakisht”, deklarojnë nga IGJEUM.Por shpresojme qe cdo gje te shkoj mire dhe magnituda te jene ne renie.

Lekundjet jane ndjere dhe ne qytet pereth Tiranes dhe Durresit deri ne Elbasan dhe qytet pereth.