“Le Iene” publikojnë pamje të reja: Ja çfarë ka ndodhur me Alvinin
Tasshme Alvini eshte prane familjes se tij babait dhe dy motrave te tij.

Por historia per shpetimin dhe sjelljen e tij nuk ishte aspak i lehte pasi u perfshine shume nejerez dhe organizata.

Pa dyshim qe gazetarete e emisionit investigative ‘Le Iene’ kane meritat me te medha, pasi prej tyre u terhoq vemendja e opinionit publik dhe atij qeveritar shqiptar e te huaj.

Ata gazetare kane ndjekur vogelushin hap pas hapi deri ne kthimin e tij ne Itali duke i qendruar prane.

Keshtu dje eshte realizuar nje emision ekskluzivisht per te treguar pamjet e udhetimit te Alvinit dhe arritja e tij ne shtepi ku i kane dhene edhe nje dhurate.