Zonja nga Prishtina, Remzije Mustafa e cila ishte shpallur si e humbur nga femijet prej me shume se nje jave.

Por tashme eshte konfirmuar nga familjaret se e kane gjetur dhe nje e aferme e potoi ne fb se u gjet ne Fushe-Kosove.

Saktesisht te afermit kane shkruar:

“Ne ju falenderojme te gjithve nga zemra qe u misheruat keto 8 dite me familjen e zonjes Remzije, treguat shqetsimin dhe interesimin tuaj per gjetjen e saj.

Zoti ju bekoft te gjithve”