Pas lekundjeve qe po ndodhin cdo dite ne Durres ndodhe dhe nje lukundje politike.

Kryetaja e Bashkise ne Durres eshte dorhequr per shkak te nje prenoncimi qe ka bere.

Nuk mundem me te vazhdoje dhe jap dorheqjen.

Falenderoj nga zemra të gjithë ata që më besuan dhe shpresoj në mirëkuptimin e të gjithëve.

video