Shoqatës së transportit publik ka vendosur qe te mos filloj kete te hene por duhet qe plotesojne njeher kerkesat me pas ata te fillojne punen.

Operatorët e transportit kërkuan një takim me kryeministrin për të diskutuar mbi vijimin e aktivitetit te tyre.

Kjo dalje publike është një klithmë për t’i bërë thirrje Ramës që të paktën të ulemi në një tryezë, deklarata e ministrisë nuk qëndron aspak. Ne jemi unioni i disa shoqatave dhe mbi 90% të operatorëve në vend”

Edhe Shoqata e Transportit ne Kukesit protestoi këtë të premte duke paraqitur të njëjtat kerkesa drejtuar qeverise si, paga e luftes, heqa e akcizes se naftes dhe kompensimi i kapacitetit me 30%

Video