SHARE TWEET SHARE EMAIL COMMENTS
Amar Lenjani eshte nga Karaçeva dhe eshte nje femi superior ai eshte me nje inteligjence te madhe.

Ai ka shume informacjon rreth celularit dhe aplikacioneve te ndryshme.

7 vjeçari nga Karaçeva e Kamenicës është fëmija superior i cili di të flas 7 gjuhë të botës.Ai i di ato shume mire dhe i flet shume bukur

Pas gjuhes shqipe gjuhen e memes ai eshte shume mire ne anglisht rusisht greqisht.

Eshte nje talent i vertet dhe nje gjeni.

Ai thote se dhe di ti shkruaj ato.

Une “Flas anglisht, gjermanisht, rusisht, greqisht, indisht, portugalisht, serbisht”, ka treguar Lenjani.

Ai madje edhe pse është shtat vjeçar arrijnë të di se kush udhëheq me qeverinë e kush është president i Kosovës.

“Kryeministër i Kosovës është Ramush Haradinaj, e presidenti është Hashim Thaçi”, ka thënë Amari.

Por ai thote se dua te shkoj ne klase te 3 jo ne klase te pare se un i di te gjitha librat nga klasa e pare deri ne klase te 3.

Ja cfare thote ai:“Unë du me shku në klasë tretë se aty mëson ma shumë matematik, e klasa e parë nuk është shumë e mirë”, është shprehur shtat vjeçari.

Ai eshte shume femi inteligjent dhe besoj se kur te rritet do te behet nje shkencetar.

SHikoni videon.