5 dite pas lekudnjeve ne Durres dhe zbrazjes se qytetit diten e sotme shikohet kthimi i njerezve dhe gjalleria po rikthehet.

Levizjet ne qytet jane rikthyer normalisht

Edhe pas asaj qe ndodhi Durrsaket rifillojne jeten e tyre te re.

Megjithese qyeti ka ende lekundja te lehat njerezit po mesohen dhe kane rinisur punet.

Le te shpresojme dite te mira per qytetin e Durresit dhe te gjithe Shqiptareve.