Te gjithe shqiptaret kane nje shans te ri ne greqi me patentat e tyre.

Komisioni i Përhershëm për Prodhim dhe Tregti në Parlamentin grek ka miratuar gjatë ditës së sotme Projektligjin e Ministrisë greke të Infrastrukturës dhe Transportit për njohjen e ndërsjellë të lejeve të drejtimit midis Shqipërisë dhe Greqisë.

Kjo eshte bere me miratimin e te gjithe deputeve unanim dhe kjo eshte dicka qe lehteson qytetaret shqiptar me udhetuar lirshem drejte greqise.

E si përfundim duhet thënë se ky është një lajm që i gëzon të gjithë shqiptarët që jetojnë në Greqi.

Duhej bere me pare por me mire vone se kurre thote populli.

Me kete marveshje te dyja palet do te kene udhetim me te lehte si shqiptaret drejte greqise po dhe anasjelltas