Një lajm i hidhur për botën e medias në vendin tonë.

Sot ka ndërruar jetë pas infektimit nga Covid-19 gazetari i mirënjohur i Radio Shkodrës, TVSH-së dhe Deutsche Welle në shqip, Lek Plani.

Lajmi është bërë me dije nga Unioni i Gazetarëve Shqiptarë me anë të një shënimi në rrjete sociale:

Njoftimi i Umionit të Gazetarëve Shqiptarë:

Siç njofton kolegu dhe kryetari i UGSH qarku Shkoder Gasper Marku, sot ka humbur betejen me COVID-19 gazetari i njohur, miku dhe bashkepunetori i shkelqyer, i mirenjohuri i Radio Shkodrës, TVSH, Deutsche Ëelle në shqip, si dhe i mediave te tjera lokale, Lek Plani.

Për orarin e ceremonisë mortore, do të njoftohet në një moment të dytë.

Ngushëllime familjes “Plani”!

Pushofsh më paqe, kolegu, shoku, miku ynë i mirë, Leka!