Grupet e punes dhe te shpetimit do te vazhdojne te jene gjate gjithe nates ne terren duke perdorur gjeneratoret dhe vazhduar kerkimin.

Ky eshte nje lajm i mire dhe shpresojme te gjejme ende jete.Jane marre masa nga zjarrfikesit dhe qytetaret qe ndodhen pereth per te ndihmuar kedo qe mund te kete nevoje.

Mesohet se dhe forcat nga Kosova Serbia Italia Franca Greqia kane ardhur per ndihme.Dhe puna po vazhdon me intesitet te larte.

Mesohet se lekundjet jane qetesuar dhe shpresohet qe te kete nje nate te qete.