Perseri lekundet toka shqiptare por kete here me lehte nga heret e tjera.

Lekundje jane ndjere mbrem ne oren 23:17.

Dhe epiqndra ka qen afer Dibres.

Por lekundjet jane ndjer dhe ne Tirane, Elbasan, Korce dhe Maqedonine e Veriut.

Ky Termet ishte i magnitudes 3.1balle.

Por nuk ka pas lendime dhe cdo gje ka kaluar normal.