Ky kuiz ka mbi 2 vjet qe qarkullon neper portale dhe ne internet pergjigjet mbi te nuk ngjajne aspak me njera tjetren.

Ne pergjigje shumica gabojne dhe vetem 1% pergjigjen sakte dhe argumentojne pergjigjen e tyre.

Para se te pergjigjeni ju ftojme te jeni te perqendruar dhe te rikujtoni njohurite baze matematikore sepse mund t`ia dilni, edhe pse kuici nuk eshte aspak i lehte.

Cilendo pergjigje qe te keni gjetur shkruajeni ne nje cope leter pasi ne fund do te jete e sakta.

Verifikoni me pare te gjitha hapat te cilat perdoret per te gjetur rezultatin.

Zgjidhja eshte nr 9 dhe ata qe i njohin mire rregullat matematikore do ta kuptojne radhen e veprimeve.

Pergezime per ata qe gjeten rezultatin e sakte.

Shperndajeni kuicin qe te jeni ne gjendje te kuptoni sa jane ne gjendje te kujtojne rregullat matematikore