Ata jane gjashte motra dh enjera me e bukur se tjetra.

Por jo te gjitha kendojne megjithese zerat i kane te bukur.

Por me e njohura e prej tyr eshte Safetja dhe Sahidja dhe jane me te mirat ne vend sipas mediave.

Te gjashta kan dal shume bukur por kur eshte ajo qe eshte vesh me bukur?

Cfare mendimi keni?