Sot kohet kane ndryshuar por dhe martesa nuk eshte me si me pare.
Ndaj duhet te keni kujdes kur merrni njeriun e jetes sepse mund tju shkoj jeta keq.

Ndaj duhet te beni kujdes se nje hap i gabuar shkon nje jete ne trishtim.

Mos e ler kurr nje mashkull qe tju shaj apo ofendoj.

Nje femer nuk mund te ofendohet.

Mos u marto me nje mashkull thyen premtimet se nje dite do tju thyej edhe ju.

Mos u marto me nje mahskull qe nuk respeton familjen e tij se te njejten gje do beje dhe me ju.

Nese nje mashkull nuk kujdeset per ju as ky mashkull nuk behet qe te martohesh sepse qe ne fillim te lidhjes lidhja juaj do te shembet.