Kesaj here kryeministri yne eshte ndalur ne udhetimet e bizness classit qe perdoren nga politikanet.

Ne ambjentet e ArTurbines, e gjate prezantimit te paketes Anti-KCK men focus krimin e organizuar dhe pasurite e tyre Rama u pyet edhe per vilen e tij ne Surrel te krahasuar me jeten qe bejne dhe rrogen qe marrin shqiptaret per nje pune te lodhshme.

Nga ndjekesit eshte komentuar se si shqiptaret punojne tere diten per 300 mije leke te vjetra e kryeministri jeton ne nje vile ne Surrel!

Por Rama iu per gjigj se sipas inventarit te tij rreth 1600 shqiptare jetojne ne shtepi mjerimi e gati 500 mije kane shtepi me nje, dy apo 3 kate dhe me kushte shume te mira.

Pasta ja shtoi se thjesht vila e tij ne Surrel eshte nje vile familjeje me shume dhe se ajo ka nje forme te vecante sic eshte edhe ai vete.

Ai tha: “Per te gjithe ata qe kane hedhur balte vazhdimisht une u them se shtepia ime eshte e deklaruar ne cdo detaj me cdo fature dhe do te isha i lumtur qe te gjithe pjesetaret e zhurmes politike te benin nje sqarim per te ardhurat e shtepite e tyre”