Mbi 400 te infektuar jane ne Itali dhe 4 prej tyre jane femije.

Sipas burimeve mediatike janë infektuar 4 të mitur, një vajzë 4-vjeçare, dy fëmijë 10-vjeçar dhe një 15-vjeçar, të cilët po mbahen nën survejimin e mjekëve por gjendja e tyre eshte e mire dhe besoj se do behen me mire.

Dhe besoj se cdo gje do shkoje mire.Femijet jane duke u pare nga mjeket dhe gjendja e tyre duket e mire.

Ndërkaq, janë identifikuar dy raste të reja të infektuara, një grua në Spanjë e cila kishte udhëtuar në Itali, si dhe një burrë në Brazil i cili po ashtu kishte qenë në shtetin fqinj.

Italia eshte burimi kryesor ne europe per tu infektuar me virusin.

Ndaj duhet te beni kujdes kur udhetoni drejt Italise.