Pasi nje nate te lodhshme Sokoli perplaset me Renaton shefin e kuzhines.Cdo gje ndodhi pasi Pica ishte e pa pjekur dhe se konkurenti nuk e kishte kontrolluar.

Renato thote qe pica ishte e pa pjekur duke e hedhur ne dysheme.

Por Sokoli u merzite shume dhe e gjuajti me shkelm dhe u largua duke e share.

“Zhduku nga kuzhina, zhduku mos të shikoj fare, dil përjashta”, i thotë Renato.

“Nuk ishte e papjekur, e pranoj që brumi ishte pak i trashë, por nuk ishte e papjekur”, tha konkurenti.

Shiko videon: