Pas nje debati ne emisionin Hkichen konkurenti debaton me Reanaton.

Renato i ngriti zerin Vjonisit se pse kremi kishte dal ne ate menyre dhe Vjonisi e kundershtoi dhe i thote se i kremi eshte shume bukur keshtu.

“Po tall trapin ti”, i thote Renato dhe ia hodhi kremin e ëmbëlsirës.

Por Vjonisi vazhdoi duke thënë se në shijet e tij ëmbëlsira ishte shumë e mirë.

“Asnjë nuk e di ta bëjë atë ëmbëlsirë dhe asnjë nuk ia di shijen”, tha Vjonisi për shokët e skuadrës të cilët nuk e kishin provuar ëmbëlsirën.

“O gomar, o idiot”, i thote Renato. “Gomar je vetë”, ia ktheu Vjonisi me qetesi.

“Ça the ti more? Ik Zhduku përjashta! Kujt i thua gomar ti? Zhduku tani direkt nga emisioni, je i larguar”, i tha Renato konkurentit te rradhes.

video