Lekundjet sizmike ne 26 nentor te ores 3e55 ne mengjes dhe me nje magnitude 6.4 balle sollen shembjen e disa pallateve dhe shtepiave ne shume lagje te Durresit dhe dica qytete te tjera te shqiperise.

Por nje koicidence ka ndodhur sot ne oren 3e55 kur toka eshte lekundur perseri por kete here ne 3.4 balle.

Shume njerez e kane pare kete koicidence ne aplikacionin e tyre per lekndjen qe ndodhi sot ne oren 3e55.

Por lajmi i mire eshte qe lekundjet jane ne renie dhe magnitude te ulet.