Elvana Gjata pasi nuk e fitoj Festivalin e Rtsh vazhdon te enderroje Eurosongun.

Thuhet së fundmi, Elvana ka ngjallur edhe më shumë polemika në rrjeter sociale, pasi po qarkullon një lajm për pjesëmarrjen e saj në Eurovizion.

Thuhet se Gjata do të përfaqësojë një tjetër shtet në këtë event të rëndësishëm të muzikës dhe ai San Marino.

Edhe pse gjithçka është e pakonfirmuar, në Tëitter po bëhet nami, ku komentet janë të shumta.

Kujtojmë që San Marino, duke qenë një shtet shumë i vogël shpesh merr artistë nga shtete të tjera për të përfaqësuar vendin në Eurovizion.

Por te presim se cfare do ndodhe ne ditet ne vazhdim a do te jete real ky lajm?