Shumë njerëz ëndërrojnë të krijojnë një familje. Disa zgjedhin të kenë vetëm një fëmijë ndërsa të tjerët zgjedhin një familje të madhe dhe vendosin të kenë dy, tre ose edhe më shumë fëmijë. Sidoqoftë, ndonjëherë ndodh që problemet e lindshmërisë ose problemet shëndetësore parandalojnë përmbushjen e kësaj ëndrre, duke bërë që çiftet të kërkojnë zgjidhje që mund t’i ndihmojnë ata të bëhen prindër.

Kjo është historia e Bobbi, një grua e re e cila, për të mbetur shtatzënë për herë të dytë, iu nënshtrua terapisë hormonale, rezultatet e së cilës tron ditën mjekët.

Falë përparimeve në mjekësi, problemet e pjellorisë nuk janë më pengesë për njerëzit që duan të kenë fëmijë Trajtimet hormonale, operacionet ose mbarësimi artificial u ofrohen çifteve, varësisht nga rasti dhe preferencat e tyre, për t’i mundësuar ata të realizojnë ëndrrën e tyre (ri) të bëhen prindër.
Në vijim, ju do të gjeni historinë e Bobbi, një grua e re që iu nënshtrua trajtimit hormonal për të mbetur shtatzënë për herë të dytë. Sidoqoftë, rezultatet e marra ishin larg nga ato që priteshin.

NJË SHTATZËNI E JASHTËZAKONSHME
Bobbi dhe Kenny McCaughey, me vajzën e tyre të vogël Mikayla, formuan një familje të vogël të lumtur. Pas këshillimit, doli që Bobbi vuante nga një çrregullim hormonal që e pengoi atë të jepte një vëlla ose motër vajzës së saj të vogël. Bazuar në këshillën e gjinekologut të saj, Bobbi për këtë arsye vendos t’i nënshtrohet një trajtimi hormonal për të rritur shanset e saj për shtatzëni .

Në vitin 1997, jeta e familjes së vogël do të ndryshojë plotësisht pas një lajmi të papritur. Trajtimi ishte provuar të ishte efektiv, ose më saktë – tepër efektiv. Gruaja e re ishte shtatzënë, jo me një ose dy foshnje, por me 7 binjakë.