Kjo eshte shpallur nja nga familjet me te bukura ne bote.

Eshte cilesuar nga revista “Strike” si familja me e bukur ne bote.

Ato jane nje cift i lumtur kur buzeqeshja shikohet ne fytyrat e tyre.

Familja eshte nje nga gjerat me te shtrenjta dhe me te bukura te kesaj bote.

Ndaj familja eshte e shenjte.