Shumkush nga ne eshte ndjere mire kur ka pare ne ekran zonjen Luljeta dhe e ka menduar me vete se prinderit kane te drejte kur thone se diku behej shkolle e tani thjesht talleni.

Ajo eshte nje zonje qe ka botuar mbi 35 libra dhe nder to edhe nje cmim nga Universiteti i Cambrige por se fundmi ishte larguar nga puna si pedagoge nga dekani/rektori i UPT i cili nuk kishte qofte dhe nje botim te vetem.

Kur ajo fliste me pasionin dhe kthjelltesine e papare me pare ne tv na nxiste deshiren per te filluar nje shkolle per inxhinieri.

Ne neper portale e gazeta ishim mesuar te lexonim per Zogun e Tiranes, per Librin e Anxhela Martinit, per librin me receta te Arbanes, etj.

Ndaj ne kemi lekundje cdo dite: Kur marrim vesh se shoku eshte nisur me kamion per Angli, kur lulishten e zene gradacelat, kur Elvis Naci ze vendin e shtetit social dhe kur shteti yne me 3 milion banore nuk ka nje qen kerkim shpetimi.

Gjithashtu na ndodh te mendojme se sidoqofte keta qe sot i quajme vellezer kur te vijne ne vere do tu dyfishohen dhomat e hoteleve dhe sherbimeve.

Keshtu qe ne kemi lekundje cdo dite por nuk e kuptojme.
Burimi nga Ronaldo Daja