Ne faqen ‘Gramshi tek ju’ jane publikuar dy foto me mbishkrim nje pyetje per ata qe e njohin kete peme dhe ia dine emrin.

‘Kush me thote cfare fruit eshte”

Kjo pema eshte fotografuar ne fshatin Plepas te komunes Tunje, Gramsh.

Autori ka dashur te saktesoje llojin e frutit dhe shume komentues jane afruar.

Disa jane shprehur se ajo mund te jete kumbull e eger e te tjere thone kulumbri

Por ka edhe nga ata qe e shkruajne me emra te nryshem sipas vendeve te ndryshme ne bote.