Ne fillim perpara se ta lani duhet te finki frigoriferin sepse keshtu ai pastrohet me lehte.

Pasi ta keni fikur hiqni cdo ushqim qe keni brenda.

Me nje kove me uj te ngrohte dhe me sod buke apo uthul molle lani pjesen e brenshme te frigoriferit.

Dhe ai do te shkelqej dhe do te duket si i ri.

Me pas e fshini me lecke qe eshte e paster dhe ne fund i jepni dhe nje pastrim meleng limoni.

Pas 1 ore mund te vendosni ushqimet qe hoqet. ju duhet nga 40 deri 60 minuta ta leni deren hapur perpara se te fusni ushqimet.