Kjo eshte foshnja me emrin me te cuditshem per gjermanet sepse ajo quhet Krefelda si qyteti ku ka lindur, Krefeld.

Emrin ia vune prinderit per nder te qytetit ku lindi duke i shtuar nje –a nga prapa qe te ishte emer i gjinise femerore.

Bebushja lindi 4630 grame dhe 53 cm. Nena e saj e perjetoi lindjen e vetme pasi burri ndenji tek ujdesej ne shtepi per dy djemte 5 dhe 2 vjec.

Tashme Krefelda eshte kthyer ne shtepi dhe i urojme shendet