Te transfeorsh shume te medha parash ndermjete shtete te ndryshme duhet ti kesh te deklaruara.Se perndryshe e peson.

Nje 27 vjecar ishte duke udhetuar drejet shqiperise dhe kishte 20 mij euro te futura ne canten pas shpine.

Pas kontrollit te ushtruar shtetasi F.K. nga Durresi i eshte konfiskuar pasuria dhe tani cdo gje i shkon prokurorise.

Ndaj here tjeter mos i kaloni parate me canta por gjeni rruge te rregullta per ti kaluar.