Historia me e bujshme e momentit eshte ajo e Kejvina Kthelles dhe Redjan Rraja.

Ajo eshte marre ne pyetje rreth vendodhjes se Rrajes per ngjarejen e Shkozetit.

Kejvina kishte komunikim te vazhdueshem me Rrajen dhe perdorte nje makine luksoze qe ishte ne emrin e tij.

Makina qe perdorte Kejvina ishte e Redjan RRajes.

Ne nje interviste ajo eshte shprehur se un dua nje mashkull te pasur dhe me shume pasuri.